Husrens Healing Leser tanker og følelser Synsk Energiterapaut og Livsveileder Telefon 82995236 eller ring 21058636 for å betale med kort.


SYNSK LIVSVEILEDER TLF 82995236 (26,00 kr pr. minutt)eller betal med kort på tlf 21058636

Torill Anita Venås (Astarah) Synsk livsveileder. Healing . Husrens . Leser tanker og følelser . Energiterapi. Kobler meg inn på dine energier . Velkommen 

Åpne øynene dine for alt det vakre rundt deg . ❤️

Ring meg på 21058636(kortbetaling . Jeg tar og healing seanser over jobbtelefon . 82995236 over tlfregning

Bilder jeg selv har tatt . Naturen gir oss healing og renselse . Tlf : 82995236

Hei og Velkommen til min hjemmeside , Jeg er en synsk dame som heter Torill Anita Venås men som også går under navnet Astarah . Jeg driver eget firma på fulltid der jeg blant annet jobber med klarsyn , synsk livsveileder og Energiterapeut . Tar på meg husrens , healing , reading , og jobber med mennesker som ønsker å forandre på uheldige mønstere i livet sitt og som ønsker å bli bedre kjent med seg selv og hvordan de kan lære seg å kvitte seg med negative mønster og Energier . Vi tiltrekker oss det vi tenker , så vokt dine tanker godt ❤ NAMASTE ❤


Lev ditt liv , la englene guide deg til ditt sanne jeg

La englene guide deg til ditt sanne jeg ...

Astarah Tlf : 82995236 Synsk Livsveileder . Husrens . Healing . Velkommen

Bilder jeg har tatt ute i vår vakre natur. Åpne øynene når du er ute i naturen . Det er så uendelig mye vakkert der ute (-:

Synsklivsveileder.com  (Astarah)Torill Anita Venås Tlf : 82995236 Kortbetaling 21058636

Naturen gir oss Healing og Sjelero. Jeg tar bilder med sjelen ,åpne opp ditt hjerte for alt dette vakre rundt oss


Torill Anita Venås SYNSK LIVSVEILEDER TLF : 82995236

Mine egne bilder . Du kan se mange av bildene mine på Instagram under navnet Synsklivsveileder.stagram , der finner dere meg på astarah alternativportalen på Instagram under navnet Astarahalternativportalen !

Synsk . Husrens. Leser energier,tanker og følelser . Healer . Velkommen 


Synsk Livsveileder tlf : 82995236 kr.26 pr.minutt. Her kan du lese litt om meg og hva jeg driver med !

Jeg tenker å fortelle litt om meg selv . Jeg er en ærlig og direkte dame som har jobbet som synsk og livsveileder i mange år på fulltid . Jeg mener at vi som har disse evnene må være ærlige og noen ganger konfronterende for å hjelpe de som tar kontakt . Det er så alt for mange der ute som tror at dette er lettjente penger og prøver seg som "klarsynt" og som ikke har noe i den jobben å gjøre . Det er så absolutt ikke lettjente penger dersom du har ekte evner . Jeg brenner for å hjelpe og å få mennesker til også og forstå seg selv . Jeg liker ikke å kalle meg synsk og klarsynt men det er jo det jeg er ! Men jeg synes de ordene blir misbrukt så mye av de som ikke har evner overhodet så jeg liker å kalle meg en livsveileder . Jeg kan hjelpe mennesker til å se forskjellige situasjoner klarere , få de til å bli bevisst sitt eget mønster . For ofte er det sånn at vi opplever at vi føler vi går i ring , det samme mønsteret dukker opp i livene våre igjen og igjen . Vi tiltrekker oss de samme energiene , sammme type mennesker som vi helst ville unngå . Hvorfor vi gjør dette har jeg faktisk svar på . Også hva vi kan gjøre selv for å komme oss ut av disse mønstrene ! Jeg er rimelig dyktig på å se tid , men noen ganger der det er en situasjon som ofte går på følelser og det jeg kaller "den hengte mann syndromet" så er det ikke alltid like lett å si noe om tiden . Det betyr ofte at vi må gjøre noen forandringer for å slippe å stå fast i den energien over lang tid . Alt det kan jeg hjelpe mennesker med . Eller er du en av de som har stått fast i ett frustrerende av og på forhold over lang tid , uten noen utvikling  ? Dette er en av mine "spesialiteter" . Jeg kan gi deg nøkkelen til å komme deg videre i ett sånt forhold .  .  Jeg er å treffe på Jobbnr : 82995236 Kr. 26 pr. minutt eller dersom det gjelder husrens eller healing så kan du skrive en mail til meg . Mitt navn er Torill Anita Venås og jeg drar gjerne litt rundt i Norge for å gi healing eller rense hus .Du kan da eventuelt kontakte meg for bestilling av oppdrag på torill@synsklivsveileder.com . Jeg brukte tidligere Astarah på jobbtelefonen, nå bruker jeg stort sett bare mitt eget navn Torill . Velkommen skal du være ! Du finner meg og på Instagram under navnet Synsklivsveileder


Utdrag fra boken jeg skriver på .. Alene

Naturens vakre nyanser .. sett gjennom mine øyne .. livet er mer enn en evig jakt etter ting og det perfekte.. vær deg selv , så enkelt men dog så vanskelig ..

Har du noen gang følt deg så alene at det kjennes ut som det er deg mot resten av verden ? 

Har du noen gang tenkt : Hva er meningen med alt ? Hvorfor er jeg her på det stedet som kalles Jorden ?

Jeg føler meg ikke hjemme her , det føles som om jeg er satt inn i en verden jeg ikke hører hjemme , ingen tilhørlighet, så annerledes. Mye er så fjernt fra det jeg står for . Jeg burde vært født inn i en annen tidsalder .. Jeg er en gammel sjel , det vet jeg bare. .. Alt er så ulikt fra mine verdier og det som er sannhet for meg ..

Sannheter ja... , det er viktig ! Jeg kjenner at hele sjela mi vrenger seg når noen prøver lyve for meg . Alt inni meg protesterer når jeg blir servert en løgn , og jeg har bare lyst til å rope høyt : Jeg vet at du lyver ! Forstår du ikke at jeg SER deg !! Jeg leser dine tanker , og jeg ser hva du har lagret inni deg ! Ordene du forteller meg er løgn !!

Noen misbruker desverre ofte ordet synsk eller klarsynt . , bare for å synes eller tror dette er lettjente penger . Det gjør meg opprørt og trist når de som er ekte i å være synske / klarsynte blir invadert av det jeg kaller øgleenergi ..

Mennesker som tilsynelatende fremstår som synsk / klarsynt men som har grådighetsenergien i seg . Når målet kun blir penger , ikke å være en lysarbeider for Universets ånd , en blir slukt opp av sin egen mørke energi . Mørkets energi kan også ha evner , men ikke av det gode . Når det blir viktigere å synes enn å utføre godhet og sannhet .. 

En ekte lysarbeider fra lysets energier står i seg selv og sin sannhet og har heller ikke noe behov for å oppsøke folk med penger eller status for å nå frem med sine "evner".

En trenger ikke bevise noe som helst dersom man er en ekte lysarbeider .

Universet har fyllt meg med tillit og jeg vet at mine engler og hjelpere veileder meg til å gi det som er riktig til hver enkelt av de som oppsøker meg .. Å jeg gir healing samtidig mens jeg kobler meg opp til hver enkelt sjel . 

Bruk din indre guide når du møter "hjelpere" på din veg . Ikke alle er sendt av lysets krefter .. Sender lys og varme til alle sjeler der ute . 

Namaste 

 

 

 

 

Jeg er en dame som jobber som synsk livsveileder på heltid. Leser tanker og følelser og hjelper deg med dine utfordringer. Mange faste kunder, født synsk .

Jeg tar bilder med sjelen .. Se .. Åpne dine øyne ..

Se min sjel er åpen for alt dette vakre ... ensomhet er en tanke .. snu om på hvordan du tenker ...

Universet taler til deg .. lytt med sjelen og ditt hjerte ...Naturen gir deg sjelefred ...Du kan se fler av mine egne bilder på Instagram under Synsklivsveileder

Jeg har jobbet som synsk livsveileder i mange år . Noe av det jeg arbeider med er rensing av hus . Lese energier. Healing. Leser tanker og følelser. Meget treffsikker i mine spådommer . Spår også på tid . Ta kontakt med meg på Tlf : 82995236 ( kr 26,00 pr.minutt )


En av Norges mest treffsikre klarsynte Torill Anita Venås (tidligere Astarah )

En av Norges beste klarsynte ASTARAH TLF. 82995236 (KR.26 PR. Minutt ) Kortbetaling Tlfnr : 21058636